Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aangepast PSV toont twee gezichten


5 december 2006 - PSV toonde vandaag twee gezichten in het niets meer zeggende thuisduel tegen Bordeaux in de Champions League. Met in het achterhoofd de al zekere plaatsing en een aantal wisselingen in de basisopstelling speelde PSV in de eerste helft veel te slap en keek men bij rust tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft ging het veel beter maar kwam men slechts tot 1 treffer. Het werd in Eindhoven dan ook 1-3.

Ronald Koeman gaf vandaag een viertal spelers de kans zich als basisspeler te profileren, aangezien er vanavond toch niets meer op het spel stond. Eric Addo, Michael Reiziger, Ismail Aissati en Diego Tardelli kregen vandaag dan ook de kans kostbare speelminuten te pakken.

Vanaf de eerste minuut ontbrak het PSV echter aan scherpte en de angst om tegen kaarten aan te lopen die in het vervolg van de Champions League-campagne nog voor problemen konden zorgen. Zo liet Alex zich na 25 minuten wel heel eenvoudig passeren door Dalmat die hierop kon doorlopen en met een lob PSV doelman Gomes wist te verrassen. Het was toen overigens al 1-0 voor Bordeaux door een treffer van Faubert.

Het zou voor PSV allemaal nog erger worden. Darcheville maakte vlak voor rust namelijk ook nog de 3-0 voor deze Franse subtopper. Bordeaux scoorde dus maar liefst drie keer in een duel tegen PSV, het was lang geleden dat PSV doelman Gomes in een helft zoveel treffers moest incasseren.

Na rust was er een ander PSV. Ronald Koeman had toen al de teleurstellende Tardelli en Addo aan de kant gehaald en daarvoor Kone en Kluivert in de ploeg gebracht. Eigenlijk was Kluivert nog niet klaar voor 45 minuten maar moest nu toch noodgedwongen binnen de lijnen komen om zo meer druk te zetten op Bordeaux en iets te forceren. Kluivert vervulde zijn taak naar behoren, alleen een doelpunt ontbrak nog.

PSV was in de tweede helft heer en meester en kreeg een groot aantal corners als ook vrije trappen rond de zestien meter. Bordeaux werd steeds verder achteruit gedrukt, een Eindhovens doelpunt viel echter lange tijd niet tot vlak voor tijd Alex achter de bal ging staan. Uit een vrije trap poeierde de Braziliaanse verdediger de bal achter Rame. Het zou bij deze 1-3 blijven. PSV mag zich nu gaan opmaken voor de loting van de knockout-fase.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!