Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erwin Koeman blijft Feyenoord gewoon trouw


6 december 2006 - Erwin Koeman zal zijn contract bij Feyenoord gewoon gaan aandienen, de coach is dat in ieder geval persoonlijk van plan te doen. Koeman heeft dat laten weten aan technisch manager Peter Bosz. "De situatie is moeilijk, maar ik voel veel waardering vanuit de club", zegt Koeman in het Algemeen Dagblad. Ondertussen denkt Feyenoord al een nieuw stadion met een capaciteit van 70.000 fans.


Na de rellen bij het duel Nancy-Feyenoord twijfelde Koeman nog openlijk over een langer verblijf bij de Rotterdamse club. "Je vraagt je na zoiets wel eens af waar je het allemaal voor doet", aldus Koeman. Indien er een zware straf zou volgen van de UEFA zou Koeman gaan twijfelen. Nu lijkt dat niet langer het geval wat de uitspraak van de UEFA ook zal zijn.

De oefenmeester, die in de zomer van 2005 overkwam van RKC Waalwijk, ziet in De Kuip voldoende aanknopingspunten om verder te gaan. "Ook over de volgende hobbels die we tegen zullen komen, kunnen we heen. Ik haak zeker niet af, zelfs als er onverhopt een schorsing van twee jaar uitrolt."

Overigens meldde directeur Chris Woerts in een interview met De Volkskrant vandaag dat Feyenoord van plan is een nieuw stadium te realiseren met een capaciteit van 70.000 toeschouwers. Bij voorkeur wordt het nieuwe stadion gebouwd op het huidige jeugdcomplex van Feyenoord, Varkenoord. ‘We zijn er nu samen met de gemeente Rotterdam serieus mee bezig. Wij achten Varkenoord de meest geschikte locatie om een stadion neer te zetten met een capaciteit van ongeveer 70 duizend zitplaatsen. Denk aan de verhuizing van Arsenal van Highbury naar zijn huidige stadion. Die club heeft zijn intimiteit weten te behouden.’

‘Feyenoord wil geen concessies doen aan de huidige sfeer in het stadion. Eigenlijk willen we een kopie van De Kuip met een ringetje erop. Het moet een authentiek voetbalstadion worden, waarin we dankzij de ruimere inkomsten onze sportieve ambities kunnen realiseren.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!