Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen: Suljemani komt, Kissi vertrekt


6 december 2006 - AZ liet enkele dagen geleden nog weten niet in zee te zullen gaan met het grote Servische talent Miralem Sulejmani, Heerenveen had minder bezwaren. De Friese club maakt nu bekend dat het de pas 18 jarige aanvaller voor 3,5 seizoen heeft vastgelegd. Ondertussen heeft SC Heerenveen het contract met middenvelder Abdelkrim Kissi in overleg met de speler ontbonden.


Sulejmani is een van de grootste Servische talenten, al op zestienjarige leeftijd maakte de speler zijn debuut in het eerste elftal van Partizan Belgrado. Sulejmani weigerde echter een profcontract te tekenen en mocht dan ook bij Partizan vertrekken. Vanaf 1 januari is de speler nu speelgerechtigd voor SC Heerenveen.

Abdelkrim Kissi wilde juist vertrekken uit Friesland. De Marokkaanse middenvelder was niet zeker van een basisplaats en heeft nu in goed overleg besloten elders te gaan spelen. De 26 jarige Kissi had bij Heerenveen nog een contract tot het einde van het seizoen.

De jeugdopleiding van SC Heerenveen behoort inmiddels tot de betere van Nederland. Verschillende jeugdspelers liggen al voor langere tijd vast, daar is nu ook A-junior Robin Huisman bijgekomen. De achttienjarige aanvaller uit Sneek tekende vandaag een contract voor anderhalf seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!