Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda wil MacDonald als vervanger Leonardo


6 december 2006 - NAC Breda ziet in Sherjill MacDonald een mogelijke opvolger van Leonardo, zo meldt Omroep Gelderland. De 22 jarige MacDonald is bezig aan zijn eerste seizoen in Apeldoorn maar is met elf treffers in achttien competitieduels inmiddels al clubtopscorer. Onlangs werd MacDonald voor het eerst opgenomen in de selectie van Jong Oranje.


AGOVV Apeldoorn nam de aanvaller afgelopen zomer over van het Duitse Hamburger SV waar MacDonald zijn wedstrijd speelde in het tweede elftal, dat uitkomt in de Regionalliga. Eerder speelde MacDonald in de jeugd van Ajax en Anderlecht. AGOVV Apeldoorn zou waarschijnlijk een van zijn laatste kansen zijn geweest in het betaald voetbal.

De kans dat Leonardo al in de winterstop vertrekt bij NAC Breda wordt steeds groter. Ajax lijkt daarbij het meest concreet. Leonardo heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan van 750.000 euro. Vijftig procent van de transfersom is voor Leonardo, terwijl nog eens twintig procent naar zijn oude club Feyenoord gaat.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!