Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Co Adriaanse aan de slag bij Metallurg Donetsk


6 december 2006 - Co Adriaanse verrast vandaag vriend en vijand door een contract te tekenen bij Mettalurg Donetsk. De oud-trainer van onder andere Willem II, Ajax, AZ en FC Porto volgt de Spaanse oefenmeester Angel ALonso Herrera op bij deze subtopper uit de Oekra´ne. Bij Metallurg Donetsk staat momenteel Jordi Cruijff onder contract.

Adriaanse stapte aan het begin van het lopende seizoen vrij verrassend op bij FC Porto nadat het in het seizoen 2005/2006 nog de Portugese dubbel had veroverd. Mettalurg Donetsk heeft een nauwe band met grote broer Shakter Donetsk, wat uitkomt in de Champions League.

De Nederlandse oefenmeester, eerder nog in verband gebracht met het Duitse HSV, zal twee assistenten mee mogen nemen. Het is op dit moment nog onbekend welke dat zullen zijn. Metallurg Donetsk is na zestien competitieduels de nummer acht, het heeft 21 punten. Koploper is Dinamo Kiev met 42 punten. De Oekra´nse competitie wordt op 10 januari hervat, tot die tijd heeft Adriaanse de mogelijkheid een team te smeden.

Inmiddels heeft ook Adriaanse gereageerd op het nieuws. De oefenmeester vertelde dat het nog niet helemaal rond is maar wel zo goed als. Het zou gaan om een contract voor onbepaalde tijd. Beide partijen kunnen zo op ieder moment van elkaar af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!