Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bedrijf achter 3D Stars (Bryan Roy) is failliet


7 december 2006 - Afgelopen seizoen haalde Bryan Roy met zijn bedrijf 3D Stars de media in verschillende landen. Het bedrijf fabriceerde en verkocht levensechte poppetjes van bekende voetballers waaronder Cocu, Kuijt, Sneijder maar ook toppers als Totti, Kaka en Henry. Gisteren heeft de rechtbank in Amsterdam het faillisement van deze onderneming uitgesproken.

De griffier van de rechtbank bevestigde donderdag een bericht van die strekking in De Telegraaf. Aan het begin van dit seizoen werden er nog poppetjes in de winkels gebracht van Huntelaar, Kone en Lodewijks. Ook Didier Drogba (Chelsea) kreeg een eigen figuur. In de webshop van VoetbalPlus.nl zijn nog een aantal poppetjes te kopen, de allerlaatste.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!