Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Leonardo wordt speler van Ajax'


7 december 2006 - Leonardo is op zijn weg naar Ajax. Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd dat er een akkoord zal worden bereikt. Na een persoonlijk gesprek tussen Henk ten Cate en Leonardo, vond er gisteren in Amsterdam in het bijzijn van zaakwaarnemer Hans Coret en de clubleiding van Ajax een tweede gesprek plaats.


Eerder probeerden PSV en Tottenham Hotspur de 23 jarige aanvaller te contracteren, maar Leonardo heeft door het gesprek met Ten Cate een duidelijke voorkeur gekregen voor Ajax. Op dit moment hoeft Leonardo nog niet per se naar een buitenlandse club en geeft hij de voorkeur aan een Nederlandse topclub. Nu PSV is afgehaakt, Feyenoord geen optie is en AZ geen interesse heeft blijft Ajax over.

"Ik weet alleen dat ik op dit moment de belangrijkste keuze uit mijn leven maak", aldus Leonardo in het Algemeen Dagblad. "Ik ben pas 23 jaar, de mooiste seizoenen van mijn voetbalcarrière komen er aan." Leonardo heeft bij NAC een gelimiteerde transfersom van 750.000 euro in zijn contract staan, een groot deel daarvan zal bij een transfer naar de speler zelf als ook zijn oude club Feyenoord gaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!