Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV twijfelt over Diego Tardelli, Lamey mag vertrekken


7 december 2006 - PSV zal in januari meewerken aan een transfer van Michael Lamey. De verdediger staat in de belangstelling van een aantal buitenlandse clubs, PSV zal zo nog een kleine transfersom ontvangen. Lamey heeft na dit seizoen een aflopend contract. Ondertussen twijfelt PSV trainer Ronald Koeman openlijk over het lichten van de koopoptie in het huurcontract van Diego Tardelli.


Diego Tardelli maakt vooralsnog te weinig indruk in Eindhoven. Afgelopen dinsdag kreeg de Braziliaanse aanvaller weer eens een kans in het Champions League duel tegen Bordeaux maar kon de speler onvoldoende overtuigen. 'Hij was in de rust geblesseerd, maar ik zeg niet dat ik Tardelli anders niet had gewisseld', aldus trainer Ronald Koeman in het Algemeen Dagblad. 'Hij heeft tot nu toe weinig laten zien bij PSV. Dat moet snel veranderen. De optie op Méndez hebben we al gelicht, maar dat we over Tardelli twijfelen, dat mag duidelijk zijn.'

De 21 jarige aanvaller werd door PSV op de slotdag van de transfermarkt gehuurd van Saő Caetano. Tot dusver stond Tardelli drie keer in de Eredivisie in de basis en mocht hij nog eens twee keer invallen. In de Champions League speelde hij ook nog drie duels, waarvan twee als basisspeler tegen Bordeaux.

PSV heeft dus al aan Michael Lamey laten weten dat er zal worden meegewerkt aan een transfer. Bayer Leverkusen en Real Betis Sevilal hebben meer dan gewone interesse in de verdediger. Ondertussen hebben een groot aantal andere spelers met een aflopend contract nog geen duidelijkheid, maar mag worden aangenomen dat hun verbintenis niet zal worden verlengd.

Het mag worden aangenomen dat PSV geen nieuw contract zal aanbieden aan spelers als John de Jong, Michael Ball, Arvid Smit en mogelijk ook Michael Reiziger. Eric Addo heeft eveneens een aflopend contract, het is mogelijk dat deze een nieuwe verbintenis krijgt. Cocu zal aan het einde van het lopende seizoen beslissen of hij mogelijk nog een jaar doorgaat of zal stoppen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!