Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jorien van den Herik woedend op Feyenoord


7 december 2006 - Gisteren werd in Rotterdam het jaarlijkse Unicef Gala gehouden. Grote afwezige was Jorien van den Herik, nog altijd de voorzitter van Feyenoord en zelfs mede-oprichter van het galadiner. Feyenoord was aanwezig met de voltallige selectie als ook een aantal beleidsbepalers. Van den Herik ontving echter geen uitnodiging en is witheet.


"Ik vind dat Feyenoord hiermee alle fatsoensnormen overschrijdt," aldus Van den Herik vanochtend in De Telegraaf. Van den Herik had deze avonds speciaal vrijgehouden om zelf aanwezig te kunnen zijn, het wekte dan ook zijn verbazing dat hij als oprichter geen uitnodiging had ontvangen.

Mede-commassaris van Feyenoord en mede-oprichter van het galadiner Sjaak Troost was wel uitgenodigd. Naast Troost namen ook commercieel directeur Chris Woerts, Gerard Kerkum en de Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten plaats aan de tafel van een aantal hooggeplaatste figuren van Unicef.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!