Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap wil Vijverberg verkopen


7 december 2006 - De Graafschap zou graag haar stadion De Vijverberg willen verkopen, zo laat de club uit de Jupiler League weten in een persverklaring. Een passage uit het bericht. "De wens is om het onroerend goed af te stoten aan particuliere investeerders om ons zodoende te kunnen concentreren op het voetbalbedrijf." De Graafschap is inmiddels in overleg getreden met de gemeente Doetinchem.

Het persbericht gaat als volgt verder: 'De gesprekken over de oprichting van een zelfstandige organisatie die zich ontfermt over het onroerend goed van De Graafschap gaan tevens over de verkoop van de grond die nu nog in handen is van de gemeente Doetinchem. Het is de wens van alle betrokken partijen, te weten bestuur De Graafschap, particuliere investeerders en gemeente, te komen tot een overeenkomst. Momenteel worden de mogelijkheden om grond en stadion te verkopen aan een nieuwe organisatie onderzocht.'

De Graafschap wil graag af van het huidige stadion aangezien de rek er helemaal uit is. Er zijn geen uitbreidingsmogelijkheden mogelijk voor de capaciteit van het stadion die nu 10.000 toeschouwers kan herbergen. Ook kunnen er niet alle gewenste diensten aan sponsoren worden geboden. De Superboeren denken in de toekomst aan een nieuw te bouwen stadion.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!