Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft veel vertrouwen in Lensky


7 december 2006 - Feyenoord maakte enkele maanden geleden bekend dat het de Canadese jeugdinternational Jacob Lensky had gecontracteerd. Lensky speelde tot dusver voor Celtic. Sinds maandag traint de middenvelder mee met de beloftenploeg van Feyenoord. Op 1 januari is Lensky echter pas speelgerechtigd want dan kan zijn contract tot en met de zomer van 2011 pas ingaan.

Er wordt in Rotterdam veel verwacht van Lensky, die tot het einde van het jaar op amateurbasis bij Feyenoord zal verblijven. Arnold Scholten, trainer van Jong Feyenoord, stelde al dat Lensky dichterbij een overstap naar het eerste elftal stond dan dat hij bij Jong Feyenoord zal blijven. Afgelopen maandag viel Lensky overigens met kramp uit in een ingelast oefenduel tussen Jong Feyenoord en Jong FC Den Bosch.

Ondertussen wordt voor trainer Erwin Koeman de spoeling in de defensie steeds dunner. Vandaag moest Karim Saidi het trainingsveld worden afgedragen nadat de verdediger zijn knie verdraaide. Het is onbekend of er iets beschadigd is en of Saidi komende zondag inzetbaar is in het competitieduel tegen ADO Den Haag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!