Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koen Brack in gesprek met Cambuur


7 december 2006 - Koen Brack lijkt weer terug te keren naar Nederland. De 25 jarige verdediger heeft in goed overleg met het Oostenrijkse FC Kärnten zijn nog doorlopende contract laten ontbinden. Brack is inmiddels al weer in gesprek met zijn oude club Cambuur Leeuwarden, tot afgelopen zomer was de Friese club al zijn werkgever.


Brack stond slechts een half seizoen onder contract bij de club uit de Oostenrijkse eerste divisie. De verdediger was onomstreden in Oostenrijk getuige zijn negentien basisoptredens, toch had Brack het niet naar zijn zin. Nu lijkt het dus te komen tot een heriniging met Cambuur Leeuwarden waar hij al eens twee seizoenen speelde. Eerder kwam Brack uit voor Go Ahead Eagles.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!