Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Michael Ball op weg naar Engelse competitie


8 december 2006 - Michael Ball staat nadrukkelijk in de belangstelling van twee clubs uit zijn vaderland. De linksbenige verdediger van PSV heeft de interesse getrokken van Blackburn Rovers en Portsmouth. De Engelse verdediger werd in de zomer van 2005 door PSV overgenomen van Glasgow Rangers maar werd in Eindhoven nooit een vaste basisspeler.

PSV zal dan ook gaan meewerken aan een transfer van Ball. De Engelsman heeft in Eindhoven nog een contract tot het einde van het seizoen, wat waarschijnlijk toch niet zal worden verlengd. Dit seizoen geeft PSV trainer Ronald Koeman de voorkeur aan Manuel Da Costa en Carlos Salcido. Ook Michael Reiziger en zelfs Michael Lamey staan in de pikorde hoger dan Ball.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!