Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Flamengo aast op Gerson Magrao


8 december 2006 - Het Braziliaanse Flamengo wil in de winterstop graag Gerson Magrao van Feyenoord overnemen. De Braziliaanse aanvaller mag al langer uit Rotterdam vertrekken. De technisch directeur van Flamengo bevestigde inmiddels al de interesse in de Braziliaanse krant O Globo. De transfer lijkt slechts een kwestie van enkele dagen.

De 21 jarige Magrao kwam in de zomer van 2004 naar Feyenoord. De Rotterdamse club had de transferrechten in bezit van de Braziliaanse aanvaller Fred, deze spits was echter niet van plan om naar Rotterdam te komen. Hierop werd besloten met Cruzeiro een ruil aan te gaan, de Braziliaanse club kreeg Fred terwijl Feyenoord Magrao kreeg. Beide clubs kregen bij een doorverkoop 10% van de transfersom. Een jaar later maakte Fred al de overstap naar Olympique Lyon, terwijl Magrao bij Feyenoord zijn wedstrijden speelde in het tweede elftal.

Nu mag de 21 jarige Magrao Feyenoord transfervrij verlaten, in ruil daarvoor zal een club die interesse heeft wel moeten instemmen dat Feyenoord deels eigenaar blijft van de transferrechten van Magrao. Zeker bij Braziliaanse clubs is dat heel normaal, er worden dan ook weinig proberen verwacht met Flamengo. Feyenoord zou in de toekomst 30% van de transferrechten van Magrao behouden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!