Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord voorlopig zonder Patrick Lodewijks


8 december 2006 - Feyenoord moet het voorlopig doen zonder Patrick Lodewijks. Uit onderzoek is gebleken dat een operatie aan zijn meniscus de enige oplossing is om zijn knieproblemen te verhelpen. Al sinds begin november kampt de ervaren doelman met een kwetsuur aan zijn knie. Rust alleen werkte niet, nu is dus besloten het gewricht te opereren.


In samenspraak met de medische staf van Feyenoord heeft Lodewijks besloten een meniscusoperatie te ondergaan. Daarmee zal de 39 jarige keeper tussen de zes en acht weken uit de roulatie zijn, al weet je het nooit op zo'n leeftijd. Toch is er ook goed nieuws uit het keepersfront van Feyenoord.

De derde doelman Sherif Ekramy is namelijk vanaf volgende week inzetbaar en is daarmee een goede stand-in voor eerste keeper Henk Timmer. Door de blessures van Ekramy en Lodewijks moest de afgelopen weken noodgedwongen een jeugdkeeper op de bank plaatsnemen. Ekramy kampte enkele maanden met een blessure aan zijn schouder.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!