Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen heeft een nieuwe hoofdsponsor


8 december 2006 - FC Groningen heeft een nieuwe hoofdsponsor voor komend seizoen gevonden. Het gaat om Noord Lease, de autoleasemaatschappij zal komend seizoen op het shirt van FC Groningen komen. Het contract heeft een looptijd van vier seizoenen. Momenteel is automatiseerder Centric nog hoofdsponsor van de Groningers maar deze verbintenis loopt aan het einde van het huidige seizoen af.


Noord Lease is een van de grootste autoleasemaatschappijen die ons land kent. Het bedrijf, opgericht in 1982, heeft vestigingen in Groningen en Almelo. Noord Lease was al een aantal jaar als sponsor verbonden aan FC Groningen.

Algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen is opgetogen over de nieuwe sponsorovereenkomst. "Wij zijn trots op de overeenkomst met Noord Lease. Het bedrijf is gevestigd in Groningen, maar wil de landelijke activiteiten met meer naamsbekendheid ondersteunen. Wij denken dat we daarvoor de juiste partij zijn en dat Noord Lease prima bij ons zal passen. Het valt voor een voetbalclub niet altijd mee een goede hoofdsponsor te vinden. Met Noord Lease hebben wij meer dan een goede partner gevonden."

Robert Nienhuis, algemeen directeur van Noord Lease, toonde zich verheugd: "Wij dragen FC Groningen al lang een warm hart toe. De nieuwe sponsoring is gebaseerd op een optimale combinatie van landelijke naamsbekendheid en investeren in de regio. De naam Noord Lease komt ook op de shirts van de jeugdafdeling van FC Groningen te staan en hiermee willen wij ook een maatschappelijke bijdrage leveren door te investeren in sport voor de jeugd."

Nienhuis ziet een duidelijke chemie tussen zijn bedrijf en FC Groningen. "Onze slogan is: 'autolease zoals het graag ziet...' en woorden als 'herkenbaarheid', 'no-nonsense aanpak' en 'kop d'r veur', komen overeen met wat FC Groningen uitstraalt. Je hoeft niet de grootste te zijn om de beste te zijn, dat heeft FC Groningen vorig jaar ook aangetoond. We zijn heel blij dat we elkaar hebben weten te vinden. Wij verheugen ons op de samenwerking."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!