Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Youssouf Hersi vertrekt definitief bij Vitesse


8 december 2006 - Youssouf Hersi vertrekt in de winterstop of na dit seizoen bij Vitesse. De aanvallende middenvelder wil niet meer praten met de leiding van de Arnhemse club. "We zaten dichtbij elkaar, maar opeens haakten zij af", verklaart Hersi. "Het is nu over. Ik ga niet meer praten, dat is voor honderd procent zeker. En zij hoeven ook niet meer naar mij toe te komen. Ik hou niet van leugens."


Met de verklaring dat hij niet in de tactiek zou passen, kan Hersi niets. "Ik heb eind vorig seizoen en vroeger bij NEC prima gespeeld en veel gescoord in 4-4-2, dus dat is echt onzin."

Hersi moet nu op zoek naar een andere club. "De laatste maanden heb ik dus voor niks met Vitesse gesproken en ook andere clubs afgehouden. Daar heb ik nu spijt van, want praten was zinloos." Tegen de club Vitesse heeft Hersi niks. "Ik vind het hier fantastisch. Ik had echt graag willen blijven, maar ja."

Trainer Aad de Mos legt zich neer bij een vertrek van Hersi. "Als hij dat zo zegt, dan denk ik dat er geen toekomst is. We wilden op Malta met hem gaan praten. Ik denk niet dat ik de ware Hersi dit jaar al heb gezien, hij kan inderdaad op meerdere posities spelen. Dat kan ook in iemands nadeel werken."

Het is dus vrij onrustig bij Vitesse en dat bevalt trainer Aad de Mos wel. "Ik ben er blij mee. Ik had eerst het idee dat het hier kunstmatig aan het worden was. Alsof de hand van De Mos een soort leidraad was. Ik vind dat er altijd een natuurlijke beweging blijven in de club. Dan ontstaan zaken als Van der Schaaf en Hersi, omdat spelers nu langzamerhand anders worden behandeld."

De gelouterde trainer noemt de komende periode zeer bealngrijk. "Nu gaat het aan-en verkoopbeleid spelen. Iedere club neemt nu een positie in voor de transferwindow. Ik blijf erbij dat wij daar ook aan mee gaan doen." (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!