Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen pas in slotfase langs Roda JC


8 december 2006 - SC Heerenveen was het gehele duel sterker als Roda JC maar wist maar niet te scoren. Zelfs goaltjesdief en topscorer van de Eredivisie Afonso Alves wist het net niet te vinden, de Braziliaanse aanvaller werd zelfs voortijdig gewisseld. Roda JC leek zodoende met een punt naar Limburg te kunnen gaan. In de slotfase scoorde Tarvajärvi met een frommelgoal het enige doelpunt van de avond.

SC Heerenveen speelde vandaag een goede partij, het enige wat lange tijd ontbrak was een doelpunt. Roda JC was er met een counter zelfs nog gevaarlijk uit. Het zou zelfs een breekpunt in de wedstrijd zijn geweest indien de arbitrale leiding beter had opgetreden. Adil Ramzi was los van zijn tegenstander en omspeelde buiten de zestien een inkomende Vandenbussche die hem hierop naar de grond haalde. De doelman van SC Heerenveen kwam er slechts af met een gele kaart aangezien er nog een verdediger achterstond.

Nu werd er in het Abe Lenstra Stadion gerust met een 0-0 stand. Ook na rust was SC Heerenveen sterker dan de bezoekers uit Limburg. Toch viel dat gewenste doelpunt maar niet en bleef Roda JC in de race voor een kleine stunt. Zo ver kwam het dus niet. Met hulp van Roda verdediger Saeijs en een flinke portie inzet wist invaller Tarvajärvi zijn ploeg namelijk toch gewoon de drie punten te schenken. Komende donderdag wacht voor Heerenveen het UEFA Cup duel tegen het Franse Lens.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!