Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jorien van den Herik maakt vertrek bekend


8 december 2006 - Jorien van den Herik zal op zeer korte termijn zijn functie als president-commissaris van Feyenoord naast zich neerleggen, dat heeft de preses vanavond in een schriftelijke verklaring laten weten. Het naderende einde van de slepende FIOD-affaire noemt Van den Herik als de belangrijkste reden om tot dit besluit te komen. Van den Herik in zijn verklaring: "In relatie tot de FIOD-zaak, in het zicht van de veilige haven, is de tijd aangebroken dat andere schippers de koers gaan bepalen."


De voorzitter wil zo snel mogelijk zijn taken neerleggen. "Dat neemt niet weg, dat ik natuurlijk de club een warm hart blijf toedragen. Ik blijf de trouwe supporter van de club, die mijn leven jarenlang heeft bepaald. De taken en competenties die nog resteren, zal ik op de kortst mogelijke termijn zien over te dragen."

Feyenoord heeft nog niet gereageerd op het nieuws. De supporters van Feyenoord reageren op de verschillende fansites zeer opgelucht dat er nu eindelijk kan worden gewerkt aan een club zonder Van den Herik. Verschillende investeerders zouden staan te trappelen om in Feyenoord te investeren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!