Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Olaf Lindenbergh vertrekt mogelijk bij Ajax


9 december 2006 - Olaf Lindenbergh bekijkt zijn opties. De speler komt bij Ajax onder trainer Henk ten Cate dit seizoen nauwelijks in actie en overweegt mogelijk een vertrek in de winterstop. In januari zal Lindenbergh zijn situatie evalueren en bekijken wat de mogelijkheden zijn.


"Ik ben bijna nooit een vaste waarde", aldus Lindenbergh in Het Parool. "Dat is vervelend. Ik ben 32 en ik zit in de laatste dagen van mijn voetbalcarrière. Ik wil graag spelen. Tegen Willem II zat ik op de tribune. In januari gaat de transfermarkt open, dan moet je kijken wat je voor jezelf wil en wat de club wil. Ik kan bij Ajax wachten op mijn kans op proberen bij een andere club aan spelen toe te komen. We zullen wel zien."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!