Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta Rotterdam pakt opnieuw de drie punten


9 december 2006 - Sparta Rotterdam won vanavond knap in Almelo van Heracles, het was na Ajax pas de tweede ploeg die daar won. Sparta won vanavond met 3-2, Haris Medunjanin was de uitblinker voor het elftal van trainer Wiljan Vloet.


Sparta heeft duidelijk weer de weg omhoog gevonden met vier overwinningen in de laatste vijf duels. Het elftla van Wiljan Vloet was vanavond een maatje te groot voor Heracles Almelo. Haris Medunjanin nam in de eerste helft twee treffers voor zijn rekening met een afgeslagen vrije trap en een schot in de kruising. Jeffrey Vlug zou er zelfs na een klein uur spelen 3-0 van maken.

Ondanks de 3-0 tussenstand na een uur spelen gaf Heracles niet op. In het eigen Polman Stadion kwam men zelfs nog bijna terug. Via Biseswar ('72) leek Heracles terug te komen in het duel. De aansluitingstreffer van Quansah zou echter veel te laat komen ('90).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!