Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw zware knieblessure voor Cedric van der Gun


10 december 2006 - FC Utrecht moet het waarschijnlijk lang stellen zonder Cedric van der Gun. De middenvelder liep afgelopen week op de training waarschijnlijk een zware knieblessure op waarbij zeer waarschijnlijk zijn kruisband opnieuw is afgescheurd. "De eerste onderzoeken wijzen allemaal in die richting", aldus Foeke Booy na afloop NEC - FC Utrecht in de persconferentie.


Het is niet de eerste keer in de loopbaan van de 27 jarige Van der Gun dat hij zijn kruisband afscheurde, eerder was dit al eens het geval in zijn periode bij Borussia Dortmund waardoor hij acht maanden uit de roulatie was. ,,Een exacte diagnose kunnen we nog niet geven, die wordt komende week duidelijk'', aldus Booy.

Booy tegenover de website van voetbalmaandblad ELF: ,,Het gaat om dezelfde knie helaas. Ik vind niet dat onze medici een verwijt gemaakt kan worden, want de medische keuring is uitstekend uitgevoerd. Dit is gewoon botte pech.''Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!