Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord boekt moeizame winst op Den Haag


10 december 2006 - Feyenoord wist in de eigen Kuip een zwaar bevochten 3-1 overwinning te boeken tegen de nummer laatst ADO Den Haag. Feyenoord was zeker niet beter dan de bezoekers maar wist effectiever met de geboden kansen om te gaan.


Feyenoord maakte de afgelopen week nog al wat mee. Een bindend advies van de commissie Kerkum, de uitspraak van de UEFA naar aanleiding van de rellen in Nancy en het gegooi met modder in de media met voorzitter Jorien van den Herik die later zijn vertrek openbaar maakte.

Het bleek vandaag voor Feyenoord geen makkelijke wedstrijd te gaan worden. De Rotterdammers wisten nauwelijks tot voetballen te komen en als dat al gebeurde was het in een veel te laag tempo om het ADO Den Haag maar ook een beetje moeilijk te maken. In de eerste helft waren de betere kansen zelfs voor Den Haag. Het zou in De Kuip echter 0-0 zijn bij rust.

Na rust wist Feyenoord iets beter te spelen. Het deed dat met Ron Vlaar in de ploeg, de verdediger was in het veld gekomen voor Bahia. Vlaar was bijna vier maanden uit de roulatie met een voetblessure. Feyenoord kwam iets wat dubieus op voorsprong. Een inzet van Nicky Hofs werd door Knopper van de lijn gehaald, maar de asisstent-scheidsrechter oordeelde dat de bal de doellijn al was gepasseerd.

Via een kopbal van Jonathan de Guzman kreeg Feyenoord uiteindelijk meer rust. Met de 2-0 in het achterhoofd had Feyenoord zelfs de luxe om Angelos Charisteas een strafschop te laten nemen. De Griekse aanvaller faalde niet en wist daarmee dit seizoen voor het eerst te scoren in een thuisduel, het was pas zijn tweede competitiedoelpunt. In de slotfase zou het via Santi Kolk nog 3-1 worden, daar bleef het bij.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!