Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint met 3-1 van RKC Waalwijk


10 december 2006 - Vitesse won vanmiddag op eigen veld met 3-1 van RKC Waalwijk. In het Gelredome had Vitesse weinig moeite met RKC Waalwijk. Wel zou Vitesse het duel eindigen met een man minder na een rode kaart van aanvoerder en boegbeeld Theo Janssen.


RKC waalwijk begon nog wel zo goed aan het duel. Op aangeven van Martijn Reuser zou Jordan Remacle de score openen. Toch stelde Vitesse al snel orde op zaken. Na 22 minuten spelen was het al weer gelijk in Arnhem door een treffer van Danko Lazovic, niet veel later kwam Vitesse al op voorsprong door Mads Junker.

Lazovic en Junker vergaten daarna het duel voor Vitesse op slot te gooien door een van de vele kansen te benutten. RKC Waalwijk kreeg zelfs kansen op de gelijkmaker via Pius Ikedia en Tim Janssen. Uiteindelijk zou Vitesse uit een uitbraak op 3-1 komen, het was Youssouf Hersie die zijn gram haalde door te scoren.

In de slotfase kreeg Theo Janssen nog de rode kaart. Janssen deelde een doodschop uit aan Cerezo Fung a Wing nadat deze weigerde een bal buiten te schieten nadat Van der Schaaf geblesseerd op de grond lag.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!