Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente nestelt zich vaster in top vijf


10 december 2006 - FC Twente blijft de nummer vier van Nederland. Het elftal van Rutten en Eijkelkamp won vanmiddag in Tilburg met 3-1 van Willem II. FC Twente heeft evenveel punten als Feyenoord maar heeft een beter doelsaldo. Blaise N'Kufo was vanmiddag de grote man door alle drie de treffers voor zijn rekening te nemen.


Willem II is al enkele seizoenen dolende, daar kunnen ook de vele nieuwe aankopen en de aangestelde trainer Dennis van Wijk vooralsnog niet aan doen. Willem II heeft dit seizoen niet voor niets de meest gepasseerde verdediging van de Eredivisie.

FC Twente leek door twee treffers van N'Kufo met een 2-0 voorsprong te gaan rusten. Willem II zou echter op slag van rust nog voor de aansluitingstreffer zorgen. Het was Kevin Bobson die met een afstandsschot wist te scoren.

Na rust zou FC Twente het nog moeilijk gaan krijgen, Willem II nam meer initiatief. Nadat Blaise N'Kufo iets wat tegen de verhouding in de marge opnieuw op twee zetten was het Tilburgse verzet gebroken. FC Twente pakte daarmee opnieuw drie punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!