Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leonardo ondergaat vandaag medische keuring bij Ajax


11 december 2006 - Leonardo is zo goed als rond met Ajax. Volgens sportblad Sportweek zal de Braziliaanse aanvaller van NAC Breda vandaag nog medisch worden gekeurd in Amsterdam, daarna volgt de ondertekening van een 2,5 jarig contract. Leonardo heeft bij NAC Breda een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan van 750.000 euro. Indien de transfer daadwerkelijk rondkomt is Leonardo per 1 januari 2007 voor Ajax beschikbaar.

De nog altijd pas 23 jarige Leonardo doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en daarmee is de overgang naar Ajax des te opmerkelijker. Eigenlijk was Ajax nog maar de enige optie voor Leonardo in Nederland. Bij Feyenoord wilde men geen tijd meer in de aanvaller steken, AZ had geen interesse terwijl PSV inmiddels was afgehaakt nadat Leonarod een deadline had laten lopen.

Afgelopen weekend werd Leonardo in het competitieduel tussen NAC en Excelsior al na zeven minuten van het veld gestuurd naar commentaar op de leiding. Na afloop van het duel verklaarde Leonardo nog geen gesprek te hebben gevoerd met Ajax coach Henk ten Cate. Eerder lekte het nieuws echter uit dat Leonardo en Ten Cate elkaar al twee keer hebben ontmoet. Ten Cate denkt de 'nare' trekjes uit Leonardo te kunnen halen en hem zo te vormen tot een speler die geschikt is voor de absolute top.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!