Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ overweegt Haris Medunjanin te verkopen


11 december 2006 - AZ overweegt Haris Medunjanin aan het einde van het seizoen te verkopen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De aanvallende middenvelder wordt dit seizoen door AZ verhuurd aan Sparta Rotterdam maar de technische leiding van de club speelt met de gedachte om definitief afscheid te nemen van de jeugdinternational.


Er werd dit seizoen veel meer verwacht van Medunjanin bij Sparta. Het komt er bij de 21 jarige middenvelder echter niet altijd uit, mede doordat de speler niet zeker is van een basisplaats. Afgelopen zaterdag wist Medunjanin zich echter te onderscheiden door twee schitterende treffers voor zijn rekening te nemen in de 3-2 overwinning van Sparta op Heracles.

Ook komend seizoen lijkt er voor Medunjanin in Alkmaar geen plaats, een transfer is dan ook de beste optie. Trainer Louis van Gaal beschikt momenteel namelijk ook nog over Simon Cziommer en niet te vergeten Maarten Martens. Het is onbekend wat de transfersom zal moeten bedragen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!