Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Thomas Prager langer bij SC Heerenveen


11 december 2006 - Thomas Prager blijft nog enkele seizoenen verbonden aan SC Heerenveen. Vandaag maakte de Friese club bekend het nog doorlopende contract te hebben opengebroken en te hebben verlengd tot en met de zomer van 2010. In het seizoen 2003/2004 maakte de nu 21 jarige Prager al zijn debuut in het eerste elftal van SC Heerenveen.

De 21 jarige Prager had in Friesland nog een verbintenis tot 2008. Sinds dit seizoen is Prager een vaste basisspeler, de afgelopen seizoenen moest de middenvelder voornamelijk genoegen nemen met invalbeurten. Naast zijn basisplaats bij Heerenveen werd Prager ook al een aantal malen opgeroepen voor het nationale team van Oostenrijk waar hij zijn debuut eerder dit jaar voor maakte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!