Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II gaat zich in januari verder versterken


11 december 2006 - Ondanks de vele nieuwe spelers en het aantrekken van een nieuwe trainer in de naam van Dennis van Wijk doet Willem II het ook dit seizoen niet veel beter als het afgelopen jaar. Willem II wist zich toen via de playoffs alsnog in de Eredivisie te houden, de playoffs wil men dit jaar koste wat kost ontlopen. Willem II bezit momenteel de zestiende positie.

Voorzitter Hans Verbunt heeft inmiddels al laten weten dat er in januari mogelijk een aantal spelers bij zullen komen. Het zat Willem II natuurlijk ook niet mee. Sterspeler en smaakmaker Mounir Elhamdaoui moest al vroeg in het seizoen geblesseerd afhaken met een zware knieblessure. Later werd ook nog aanvoerder Iwan Redan nodig gemist, inmiddels is deze aanvaller weer van de partij.

"Momenteel hebben we zes spelers op de korrel. Daarvan zullen er twee of drie komen. Wij komen uiteindelijk wel uit de problemen. Maar het is een moeizaam proces", aldus de preses in het Brabants Dagblad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!