Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mark Wotte wordt de nieuwe trainer van RKC Waalwijk


11 december 2006 - Het moet wel heel raar lopen wil Mark Wotte niet de nieuwe trainer van RKC Waalwijk worden. Ondanks eerdere berichten is Wotte namelijk afgelopen weekend al tot een akkoord gekomen met de clubleiding van het Egyptische Ismaelia om zijn contract te ontbinden. Wotte had in Egypte een clausule in zijn contract staan dat hij direct kon opstappen indien een Nederlandse club zich zou melden, dat is nu gebeurd.

De 45 jarige Wotte lijkt dus al snel aan de slag te kunnen bij RKC Waalwijk. Het is enkel nog wachten op de Egyptische voetbalbond die een aantal formaliteiten zal moeten afronden, zo heeft VoetbalPlus.nl kunnen vernemen van bronnen uit het Midden Oosten.

RKC Waalwijk is al enige tijd op zoek naar een vervanger van de ontslagen trainer Adri Koster. Eerder probeerde de clubleiding van de Brabanders tevergeefs Sef Vergoossen aan te trekken. Momenteel is Adri Bogers interim-coach.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!