Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huub Stevens kandidaat bij Borussia Dortmund


11 december 2006 - Huub Stevens is een belangrijke kandidaat om bij Borussia Dortmund komende zomer de vertrekkende Bert van Marwijk op te volgen, dat meldde Johan Derksen in het RTL programma VOetbal Insite. Stevens zou op zijn beurt in Kerkrade weer worden opgevolgd door zijn huidige assistent, Raymond Atteveld.


Stevens is in Duitsland nog altijd een begrip. De oefenmeester werkte succesvol voor clubs als Schalke '04, Hertha BSC en 1. FC Köln. Bij Schalke werd zelfs zowel de UEFA Cup als de Duitse beker gewonnen. In Duitsland wordt elke keer als een trainer wordt ontslagen in de Bundesliga zijn naam wel met deze club in verband gebracht, nu dus ook bij Dortmund.

Bert van Marwijk maakte afgelopen week zijn vertrek bij Borrusia Dortmund bekend. De voormalig trainer van Fortuna Sittard en Feyenoord heeft bij Dortmund nog een doorlopend contract, hij verlengde het zelfs pas enkele maanden geleden. Nu is het tot een aanvaring gekomen met een bestuurder van de club.

Stevens gaf eerder aan nog niet te willen praten over contractverlenging bij Roda JC waar de oefenmeester een verbintenis heeft tot het einde van het seizoen. Stevens wil graag de komende weken afwachten voordat hij een beslissing zal nemen over zijn toekomst. Indien Roda de komende weken punten zal pakken weet het elftal zich vaster te nestelen in de subtop en blijft men meestrijden op een UEFA Cup ticket, verliest men een aantal keer in december dan zakt men af naar de middenmoot.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!