Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Barcelona aast op Wesley Sneijder'


11 december 2006 - FC Barcelona voelt wel iets voor Wesley Sneijder. Volgens Johan Derksen heeft Barcelona inmiddels al contact gezocht met de zaakwaarnemer van de middenvelder, Soren Lerby. De 22 jarige Sneijder heeft bij Ajax nog een contract tot en met de zomer van 2009 waardoor FC Barcelona een flinke transfersom zal moeten betalen.

Aan het begin van dit seizoen verlengde Sneijder zijn contract tot de zomer van 2009 om zo Ajax van dienst te kunnen zijn bij een mogelijke transfer. Sneijder heeft nooit ontkend graag een buitenlands avontuur aan te willen gaan, het lijkt er ook na dit seizoen van te gaan komen. Eerder werd Sneijder al eens in verband gebracht met AC Milan.

Sneijder heeft bij Ajax geen gelimiteerde transfersom in zijn contract staan, waardoor de Amsterdammers een hoge transfersom kunnen bedingen. Het is onbekend hoever Barcelona wil gaan voor de international. Barcelona coach Frank Rijkaard zou in ieder geval op termijn graag een gesprek met Sneijder willen hebben.

Voetbalreizen naar Barcelona? Kijk eens op www.voetbalreizen.nl voor uitgebreide informatie over deze voetbalstad. Alle informatie over FC Barcelona en Espanyol.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!