Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koen Brack keert terug bij Cambuur Leeuwarden


12 december 2006 - Zoals eigenlijk al was verwacht maakte Cambuur Leeuwarden vandaag bekend Koen Brack te hebben vastgelegd. De verdediger tekende in Friesland een contract tot en met de zomer van 2009. Afgelopen zomer verliet Brack Cambuur juist om een buitenlandse uitdaging aan te gaan. In de Oostenrijkse eerste divisie was Brack bij FC Kärnten steevast een basisspeler, toch lonkte de terugkeer naar Nederland.


Afgelopen week werd al bekend dat Brack in goed overleg zijn contract in Oostenrijk had ontbonden en dat de eerste gesprekken met Cambuur Leeuwarden zouden gaan aanvangen. 'Toen Cambuur Leeuwarden in beeld kwam, gaf mij dat meteen een goed gevoel. Daarom ben ik erg blij hier weer terug te keren', aldus Brack op de website van Cambuur.

'We waren niet nadrukkelijk op zoek naar een centrale verdediger, maar als een speler van dit kaliber zich aandient ga je natuurlijk de mogelijkheden daarvan onderzoeken', aldus technisch manager Peter de Roo van Cambuur. De Roo benadrukte dat twee sponsoren het vastleggen van Brack hebben gefinancierd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!