Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord krijgt jonge Braziliaan op proef


12 december 2006 - Feyenoord zal op het trainingskamp in Turkije een Braziliaanse middenvelder gaat testen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het gaat om de twintigjarige Adalberto Neto afkomstig van América Belo Horizonte waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband had.

Feyenoord neemt tussen 8 en 15 januari in Turkije deel aan de EFES-Cup, een toernooi met onder meer Besiktas en Bayer Leverkusen. Neto zal daar een kans krijgen zich te bewijzen, de middenvelder kan transfervrij worden overgenomen van América Belo Horizonte.

Feyenoord en de Braziliaanse clubs hadden enkele seizoenen een samenwerkingsverbnad. Elk jaar had Feyenoord het recht om een speler naar Nederland te halen. Een voorbeeld hiervan was in het verleden Somalia. Onlangs werd de samenwerking door Feyenoord opgezegd maar men had nog altijd recht op een speler, mogelijk dat dit dus Adalberto Neto is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!