Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Glen Salmon op weg naar Willem II


12 december 2006 - Glen Salmon lijkt een van de spelers te gaan worden die Willem II van plan is in januari aan te trekken. De aanvaller van FC Groningen zou een overgang naar Tilburg wel zien zitten nu hij dit seizoen nauwelijks aan spelen toekomt. Willem II heeft al contact opgenomen met Johan Wins, zaakwaarnemer van de aanvaller.


Op korte termijn zou er een gesprek plaatsvinden tussen de aanvaller en Kees Zwamborn, momenteel manager technische zaken van Willem II. Salmon is bezig aan zijn vijfde seizoen bij FC Groningen, eerder stond de aanvaller onder contract bij NAC Breda.

"Ik vind het enorm balen zoals het is gegaan", zegt Salmon in het Dagblad van het Noorden. "Als het voor mij bij FC Groningen zo doorgaat, dan schiet het niet op. Ik wil niet de rest van dit seizoen op de bank zitten. FC Groningen bekijkt het puur zakelijk. Zij hebben gezegd dat ik weg mag."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!