Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar basisspeler in cruciaal UEFA Cup duel


12 december 2006 - Ron Vlaar staat voor zijn Europees debuut voor Feyenoord. De verdediger was dit seizoen ruim vier maanden uitgeschakeld door een vervelende voetblessure, morgen staat de 21 jarige Vlaar echter in de basis in het UEFA Cup duel tegen het Poolse Wisla Kraków. Er dient door Feyenoord in de eigen Kuip gewonnen te worden om de volgende ronde te behalen.


Het was voor Feyenoord coach Erwin Koeman puzzelen geblazen wat betreft de opstelling van zijn elftal tegen Wisla. Roysten Drenthe is door zijn rode kaart tegen Nancy namelijk geschorst, terwijl Leonard niet fit genoeg is bevonden. Hierdoor wordt Serginho Greene de linksback, Danny Buijs de rechtsback en Theo Lucius schuift door naar het middenveld.

Koeman verwacht een defensief ingestelde tegenstander. 'Wisla heeft tegen ons aan een gelijkspel genoeg, dus denk ik dat ze met hooguit twee spitsen zullen aantreden. Waarschijnlijker nog is dat het één spits wordt, met daar achter nog een aanvaller. We hebben 90 minuten de tijd om deze wedstrijd te winnen. Kansen krijg je altijd. We zullen ons er dus op moeten richten op het juiste moment toe te slaan.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Henk Timmer, Danny Buijs, Ron Vlaar, André Bahia, Serginho Greene, Theo Lucius, Nick Hofs, Jonathan de Guzman, Joonas Kolkka, Angelos Charisteas, Stein Huysegems

Feyenoord favoriet (wed nu)
Feyenoord wordt door de Europese bookmakers gezien als de favoriet in het duel. Voor een overwinning van de Rotterdammers wordt 1,50 maal je inzet uitgekeerd, voor de Poolse tegenstander is dat maar liefst 6,25. Een gelijkspel levert 3,85 maal je inleg op. Wed 15 euro GRATIS op Feyenoord-Wisla KrakowVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!