Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leonard lijkt Feyenoord al weer te gaan verlaten


13 december 2006 - Philippe Leonard lijkt Feyenoord in de winterstop al weer te gaan verlaten. De Belgische linksback kwam op het laatste moment in augustus transfervrij naar De Kuip maar kon onvoldoende overtuigen. Leonard heeft inmiddels toestemming gekregen de club te verlaten, zelf wil de verdediger ook wel weg uit Rotterdam. "Het is beter dat ik ga", aldus Leonard.


Feyenoord kampt al seizoenen lang met een probleem op de linksbackplaats. Veel spelers vielen op deze positie al door de maand, waaronder ook bijvoorbeeld Pascal Bosschaart. Nu is Leonard een volgend slachtoffer. Leonard kon namelijk niet overtuigen en zag Royston Drenthe een stormachtige ontwikkeling doormaken. Drenthe lijkt al bijna niet meer weg te denken op de linksbackplaats, het is zelfs nog een jongen uit de eigen jeugd van Feyenoord.

Leonard moest na zijn komst bij Feyenoord eerst conditioneel op orde komen en wedstrijdritme opdoen in het beloftenelftal. Toen dat eenmaal allemaal in orde was maakte Leonard in een van zijn eerste wedstrijden zijn opwachting in de topper tegen Ajax. Leonard werd aan alle kanten voorbij gelopen en werd al snel weer naar de kant gehaald.

"Peter Bosz heeft me nu toestemming gegeven om een andere club te zoeken", aldus Leonard tegen Sporza.be. "Jammer, maar de tactiek van Feyenoord ligt me niet. Met drie man achterin spelen, met een systeem van individuele mandekking, dat is niets voor mij. Ik speelde in het verleden altijd in zonedekking."

De 26 voudig international van onze Zuiderburen lijkt dus al weer uit Rotterdam te vertrekken. De verdediger kwam tot slechts 165 minuten in het eerste elftal. Afgelopen zomer toen de onderhandelingen plaatsvonden tussen Feyenoord en Leonard bood de club de speler slechts een eenjarig contract. Feyenoord wilde de speler zo graag hebben dat het water bij de wijn deed en een contract aanbood tot 2008.

Wed 15 euro GRATIS op Feyenoord-Wisla KrakowVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!