Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch legt Brayton Biekman vast


5 december 2003 - FC Den Bosch heeft een contract aangeboden aan Brayton Biekman. De 24 jarige aanvaller speelde tot dusver op amateurbasis bij de Gouden Gids Divisie club maar beviel zo dat hij een contract voor anderhalf jaar mocht tekenen bij de club. Inmiddels heeft Biekman, een vaste invaller bij de Bossche club, dit ook gedaan.


De 24 jarige Biekman kwam afgelopen zomer over van de amateurs van SHO en maakte al snel indruk. Op de derde competitiedag werd FC Den Bosch in eigen huis overdonderd door De Graafschap. Binnen twintig minuten stond de ploeg met 2-0 achter tegen de Superboeren. Mede door twee treffers van Biekman won FC Den Bosch uiteindelijk met 4-2 door tussen de 50ste en 64e minuut vier maal te scoren.Naast deze twee goals kwamen er ook enkele assists van de snelle buitenspeler.Naast Biekman heeft FC Den Bosch ook Edwin van Iersel langer vastgelegd. Van Iersel is een speler uit de eigen jeugd en zal komende zomer een drie-jarig contract tekenen bij de club. Wel is het zo dat de 19 jarige verdediger / middenvelder al vanaf de winterstop al deel zal gaan uitmaken van de selectie van FC Den Bosch.FC Den Bosch speelt vanavond thuis tegen Cambuur Leeuwarden. De ploeg van trainer Gert Kruys staat op een tweede plaats in de Gouden Gids Divisie, drie punten achter Helmond Sport en op gelijke hoogte met Exccelsior. Cambuur staat op een zestiende plaats.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!