Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Manchester City bekeek Afonso Alves'


20 december 2006 - Manchester City is op zoek naar aanvallende versterkingen en een van de namen die voorkomt op het lijstje van de Engelse subtopper is Heerenveen aanvaller Afonso Alves. Manchester City manager Stuart Pearce was aanwezig bij het UEFA Cup duel tussen Heerenveen en Lens. Ook de aanvaller van de Franse ploeg, Olivier Thomert, staat op het verlanglijstje van de Engelsen maar die kwam afgelopen week niet in actie.


Verschillende Engelse media komen vandaag met het bericht dat Manchester City interesse heeft in de goaltjesdief van SC Heerenveen. Afonso Alves is momenteel zelfs topscorer van de Eredivisie. De aanvaller werd pas afgelopen zomer, een transferrecord voor Heerenveen, overgenomen van het Zweedse Malmo FF.

Manchester City kampt met inproductieve aanvallers. Het aanvalsduo Georgios Samaras en Bernardo Corradi scoorden tot dusver ieder slechts tweemaal. Samaras werd begin januari overgenomen van SC Heerenveen. SC Heerenveen zou in dit stadium niet mee willen werken aan een transfer en zou dan ook maar liefst twintig miljoen euro vragen voor hun steraanvaller.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!