Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Olaf Lindenbergh zint op vertrek bij Ajax


20 december 2006 - Olaf Lindenbergh heeft de clubleiding van Ajax verzocht zich coulant op te stellen indien er zich een club zal melden voor de middenvelder, zo meldt hij in Sportweek. De 32 jarige Lindenbergh hoopt de nadagen van zijn loopbaan als basisspeler af te sluiten en denkt dat in Amsterdam niet te kunnen. Lindenbergh is onder Henk ten Cate voornamelijk bankzitter.


De reserverol in Amsterdam zit Lindenbergh niet goed, Ajax heeft inmdidels al aangegeven bij een goed bod de speler te laten gaan. "Ik ben op zoek naar een andere club", aldus Lindenbergh in Sportweek. "Over dit onderwerp heb ik twee keer gesproken met technisch directeur Martin van Geel. Ook de trainer is op de hoogte. Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar. De transfersom zal ergens in het midden liggen. Het zal wel een buitenlandse club worden. Ik heb geen zin om in financieel opzicht veel in te leveren."

Lindenbergh werd in de zomer van 2005 door Ajax overgenomen van AZ. De middenvelder kon in Amsterdam zich nooit voor langere tijd in de basis spelen. De speler kwam eerder uit voor De Graafschap.

In de wandelgangen wordt Lindenbergh overigens in verband gebracht met Feyenoord. Het is onbekend of deze geruchten ook daadwerkelijk waar zijn. De supporters hebben al aangekondigd een tweede overbodige speler van Ajax, eerder al Charisteas, niet te zullen dulden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!