Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slory hoopt op snelle transfer naar Feyenoord


20 december 2006 - Andwélé Slory hoopt in januari al de overstap te kunnen maken naar Feyenoord. De 24 jarige aanvaller van Excelsior kiest 'bewust' voor De Kuip. Slory in de papieren uitgave van Voetbal International: "Een mooie club, de sfeer is fantastisch. Als het aan mij ligt is het snel rond."


Slory is bezig aan zijn tweede seizoen bij Excelsior. Dit seizoen scoorde hij al zeven keer in vijftien competitieduels, daarmee mag hij een van de seizoensrevelaties genoemd worden. Vorig jaar kwam Slory veertienmaal tot scoren in de Eerste Divisie. De aanvaller werd dus twee jaar geleden, met behulp van Feyenoord, door Excelsior overgenomen van Stormvogels Telstar. Feyenoord heeft nu een optie om de speler naar Rotterdam Zuid te halen.

Feyenoord zou in de komende winterstop een aantal gerichte aankopen willen doen, Slory zou er hier een van zijn. In de transferperiode van januari 2005 viel Feyenoord op door een groot aantal spelers van de loonlijst af te voeren en zelf in Van Hooijdonk en Vlaar twee spelers aan te trekken. "Maar zo hectisch als vorig jaar zal het niet worden", aldus directeur Chris Woerts in Voetbal International. "Toen leefde commercieel directeur Sjaak Troost wekenlang op water en brood."

Feyenoord zou naast Slory ook nog graag een extra middenvelder aan willen trekken. Daarnaast is ook Luigi Bruins een optie om de overstap van Excelsior naar Feyenoord te maken. Naast Feyenoord hebben echter ook Ajax, PSV en AZ interesse in de middenvelder van Jong Oranje.

Philippe Léonard, Benjamin De Ceulaer en Ali Boussaboun zouden juist weer uit Rotterdam kunnen vertrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!