Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal sluit jaar af als koploper


20 december 2006 - RBC Roosendaal sluit het jaar 2006 af als koploper van de Jupiler League. Het elftal van Robert Maaskant won vanavond met 2-0 van FC Den Bosch. De Bossche ploeg, voorafgaand aan dit seizoen nog betiteld als een van de titelkandidaten, lijkt daarmee definitief te zijn afgehaakt voor het kampioenschap. Het verschil tussen RBC en FC Den Bosch is inmiddels opgelopen tot dertien punten.


RBC Roosendaal was vanavond de betere ploeg en had in de eerste helft al de mogelijkheden om op voorsprong te komen. Zo faalde Martha van dichtbij en kwam ook Teun Heuvel alleen voor de Finse doelman van FC Den Bosch, Niki Maenpaa. Matig afwerken leverde hierdoor geen doelpunten op.

FC Den Bosch bleef zodoende in de wedstrijd en hield de 0-0 ook bij rust. Na rust zou RBC Roosendaal uiteindelijk wel tot scoren komen. Uit een hoekschop was het uiteindelijk Melvin Fleur die scoorde. Bejamin Martha weg zou er uiteindelijk 2-0 van maken en hiermee het duel definitief beslissen.

Nummer twee De Graafschap kan RBC door deze overwinning in 2006 niet meer achterhalen. Het verschil tussen beide teams is vijf punten, De Graafschap speelt in 2006 nog een thuiswedstrijd (vrijdag).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!