Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AEK Athene toont interesse in Boussaboun'


21 december 2006 - Ali Boussaboun lijkt Feyenoord in januari te gaan verruilen voor een buitenlandse club. Erwin Koeman heeft er geen probleem mee als Boussaboun de club wil verlaten, de 27 jarige aanvaller is in Rotterdam voornamelijk bankzitter. Boussaboun hoopt op een club uit Duitsland maar inmiddels is ook de Griekse topclub AEK Athene zeer concreet.


Het Algemeen Dagblad komt vandaag met het nieuws dat AEK Athene interesse heeft in de aanvaller. De 27 jarige Marokkaan werd in de zomer van 2005 door Feyenoord transfervrij overgenomen van NAC Breda en kon in Rotterdam nooit voor langere tijd een basisplaats verwerven. Wel werd de aanvaller international van Marokko, waardoor zijn marktwaarde is toegenomen.

Dit seizoen kwam Boussaboun elf keer in actie, waarvan vier maal als basisspeler. In totaal scoorde Boussaboun twee keer. Vorig seizoen seizoen scoorde de aanvaller viermaal in 25 duels. Boussaboun kwam eerder uit voor ADO Den Haag, FC Groningen en NAC Breda.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!