Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior wil Luijckx van AZ huren


21 december 2006 - Excelsior en AZ zijn momenteel in onderhandeling over de verhuur van Kees Luijkcx, zo meldt het Algemeen Dagblad. De rechtermiddenvelder speelt momenteel in het beloftenelftal van AZ en wordt mogelijk tot het einde van het seizoen verhuurd aan Excelsior. Nu al huurt Excelsior doelman Theo Zwarthoed van AZ.

De 20 jarige rechtsbenige middenvelder zat bij AZ al een aantal malen op de bank maar tot een debuut kwam het tot dusver nog niet. Voor zijn ontwikkeling is het volgens AZ beter dat de middenvelder ervaring opdoet bij een andere club, Excelsior is daarvoor een goede optie. Luijckx werd dit siezoen al opgeroepen vooor de oefeinterland tussen Jong Oranje en Jong Denemarken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!