Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen langer bij Vitesse


21 december 2006 - Theo Janssen blijft Vitesse voorlopig trouw. De aanvoerder en het boegbeeld van de Arnhemmers is het met de clubleiding eens geworden over het openbreken en verlengen van zijn nog doorlopende verbintenis tot en met de zomer van 2009. Het oude contract zou in de zomer van 2008 aflopen.


Algemeen directeur Paul van der Kraan op de website van Vitesse: “Theo heeft zich fantastisch opgesteld. De laatste weken kregen we wat teleurstellingen te verwerken met spelers die we in de toekomst niet voor de club kunnen behouden. Theo heeft zich daarentegen heel goed gerealiseerd waar de mogelijkheden en onmogelijkheden van Vitesse liggen. Het mag duidelijk zijn dat wij Janssen, toch één van de spelers met de meeste potentie, en een speler waarmee onze achterban zich kan identificeren, graag langer aan ons wilden binden. Dat dit gelukt is, is in aanloop naar de tweede helft van het seizoen een fantastische opsteker.”

Ook Janssen zelf is zeer verheugd met de contractverlenging: “Vitesse is toch mijn club en hoewel ik de laatste tijd een aantal keer heb uitgesproken dat ik best eens een stap omhoog wil doen, heb ik momenteel een goed gevoel bij Vitesse. De club is op weg naar boven. Vitesse hoort mijns inziens toch vast in de subtop en mijn verwachting is dat ik daar samen met Vitesse op korte termijn naar toe kan groeien. Waar mijn plafond dan ligt, bij Vitesse of elders, dat zie ik wel als het zover is.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!