Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gerard Kerkum voorlopig voorzitter Feyenoord


21 december 2006 - Gerard Kerkum is tot aan het einde van het lopende seizoen de nieuwe voorzitter van Feyenoord. Kerkum, tussen 1982 en 1988 ook al voorzitter van de Rotterdammers, volgt daarmee de opgestapte Jorien van den Herik op. Saillant detail is juist dat Van den Herik Kerkum juist in 1988 opvolgde. Vanaf komende zomer is Dick van Well de beoogde nieuwe voorzitter van de Rotterdammers.

Vandaag maakte formateur Blankert zijn kandidaten voor de Raad van Commissarissen als ook de President-Commissaris bekend. In slechts een week tijd wist Blankert, voormalig voorzitter van de VNO-NCW, een complete Raad van Commissarissen samen te stellen.

De 76 jarige Kerkum, oud-speler en oud-voorzitter, gaat dus voorlopig aan de slag als de opvolger van Van de Herik. De 58 jarige Dick van Well is zijn beoogd opvolger en zal de vice-president-commissaris van Feyenoord worden. Van Well is tevens voorzitter van de Raad van Bestuur van bouwbedrijf Dura Vermeer.

Het HRM-beleid zal worden bepaald door Martin van Pernis. De 61 jarige is voorzitter van de Raad van Bestuur van Siemens Nederland en vervult daarnaast verschillende andere functies binnen commissariaten.

Coert Beertman (51) gaat de portefeuille financiŽn beheren. Beertman is directievoorzitter van Rabobank Rotterdam en is ook commissaris bij onder meer de Efetling. Als laatste neemt namens Sportclub Feyenoord, de amateurtak, Jos van der Vegt een plaats in de Raad van Commissarisen. Van der Vegt was eerder directeur van Stadion Feyenoord en is nu algemeen directeur van Ahoy.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!