Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Willem II aast op Tosin Dosunmu'


21 december 2006 - Tosin Dosunmu staat in de belangstelling van een club uit de Eredivisie, zo melden verschillende Franse media. Vermoedelijk gaat het hierbij om Willem II. De Nigeriaanse aanvaller werd afgelopen seizoen topscorer van de Belgische competitie en verdiende daarmee een transfer naar Nancy waar hij nauwelijks aan spelen toekomt. Nancy wil meewerken aan een transfer.

Dosunmu kreeg vorige week te horen dat Nancy zou meewerken aan een transfer. Straatsburg zocht inmiddels al contact met de aanvaller maar Dosumu voelt er niets voor om in de Franse eerste divisie te gaan spelen.

De 26 jarige aanvaller kan volgens uitlatingen van Nancy voorzitter Jacques Rousselot nu kiezen uit aanbiedingen van Charleroi en een onbekende Nederlandse club. Dosunmu speelde eerder voor KV Mechelen en Westerlo voordat hij een transfer naar Austria Wien verdiende. De Oostenrijkse topclub verhuurde hem in het seizoen 2006-2006 aan Germinal Beerschot waar hij met achttien treffers topscorer van de Jupiler League werd.

Willem II lijkt de meest voor de hand liggende Nederlandse club die belangstelling zou hebben voor Dosunmu. De club is op zoek naar aanvallende versterking en zoekt graag naar spelers die een link hebben met de Belgische competitie. Dosunmu zou zodoende een goede optie zijn. Afgelopen seizoen was Willem II coach Dennis van Wijk nog trainer van Roeselare.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!