Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alfred Schreuder weer bij selectie Feyenoord


22 december 2006 - Alfred Schreuder maakt komende zaterdag voor Feyenoord zijn rentree in de wedstrijdselectie in de derby tegen Sparta Rotterdam. Het is voor het eerst sinds augustus 2005 dat Schreuder weer op de bank plaatsneemt. Na het trieste overlijden van zijn dochtertje en een slepende blessure aan de achillespees is de controlerende middenvelder weer bijna helemaal fit.


"Alfred kan alles zonder problemen en is inzetbaar", aldus Koeman in de afsluitende persconferentie in aanloop naar Feyenoord - Sparta (zaterdag). Volgens Erwin Koeman kan de 34 jarige Schreuder maximaal tien tot vijftien minuten spelen. Mogelijk dat dit dus al gebeurd in de derby tegen Sparta.

Ook Dwight Tiendalli keert weer terug in de selectie van Koeman. De afgelopen weken ontbrak de rechtsback. Door de schorsing van Danny Buijs en de lichte knieblessure van Serginho Greene is het goed mogelijk dat Tiendalli komend weekend in de basis zal starten. Tegen Sparta is ook nog Royston Drenthe geschorst.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!