Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Glen Salmon dan toch naar NAC Breda


22 december 2006 - Glen Salmon gaat dan toch op huurbasis spelen voor NAC Breda. FC Groningen is het met NAC Breda eens geworden over een huursom, na dit seizoen heeft Salmon een aflopend contract en kan de aanvaller transfervrij op zoek naar een nieuwe club. De 29 jarige Salmon heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens in Engeland of Duitsland te willen spelen.


Met ingang van 1 januari is Salmon inzetbaar voor NAC Breda. Salmon en NAC Breda hebben afgesproken dat er voor 1 maart 2007 afspraken dienen te worden gemaakt over een mogelijke langere verbintenis van Salmon in Breda.

De Zuid Afrikaanse aanvaller was aan het begin van het seizoen nog basisspeler bij FC Groningen. Door een blessure en de stormachtige ontwikkeling van Suarez moest de aanvaller al snel zijn plaats afstaan aan de aanvaller uit Uruguay.

Salmon speelde al eens eerder voor NAC Breda. Tussen 1998 en 2002 speelde de aanvaller voor de Brabantse club daarna volgde een transfer naar FC Groningen waar hij na 4,5 seizoen dus weer vertrekt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!