Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord is Gerson Magrao eindelijk kwijt


22 december 2006 - Feyenoord neemt dan eindelijk afscheid van Gerson Magrao. De aanvaller stond sinds de zomer van 2004 onder contract in Rotterdam maar kon eigenlijk nooit zijn belofte inlossen. Nu zal de Braziliaanse vleugelspeler worden verhuurd aan Flamengo uit eigen land. Na een half jaar zal er voor de 21 jarige Magrao een tweejarig contract in werking gaan.

Gerson Magrao mag best als een van de grootste miskopen van de afgelopen paar jaar bij Feyenoord worden betiteld. De toenmalige technisch directeur, Mark Wotte, ruilde de aanvaller voor een andere Braziliaanse spits Fred. Deze aanvaller wilde niet voor Feyenoord uitkomen zodoende leken Cruzeiro en de Rotterdammers beide een goede deal te hebben.

Magrao maakte zijn belofte in Rotterdam echter nooit waar. Fred verdiende in een jaar tijd bij Cruzeiro een lucratieve transfer naar Olympique Lyon en is inmdidels een volwaardig Braziliaans international.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!